Peter Huisman in Jeugdbestuur

18-11-2013

Even voorstellen

Hallo S.V. Grol,

Mijn naam is Peter Huisman en ben getrouwd met Nicole en samen zijn wij de ouders van vier zonen. Richard, die in Grol 11 speelt en dat met veel plezier en inzet doet, Hidde en Menno die beide verdienstelijk volleyballen en Sem, die bij de f pups is begonnen en dit seizoen keept en speelt bij de D 5. We hebben met ons zessen een druk en sportief leven. Tevens is mijn schoonvader, Bertus Roerdink, al jaren jeugdleider van het team waar Sem in speelt.

Sinds oktober 2013 zit ik in het jeugdbestuur van de S.V. Grol en zeker niet om mijn voetbalkwaliteiten. Het zal meer met mijn werk en achtergrond te maken hebben. Ooit ben ik als leerkracht op de basisschool begonnen en werk nu al weer sinds 15 jaar in het voortgezet onderwijs en het speciaal voortgezet onderwijs. Naast mijn werk ben ik al jaren volleybaltrainer, zowel bij een dames team in Vragender, als bij de heren van vv. Grol. Ook bij verschillende jeugdteams ben ik trainer geweest. Werken met jongeren, op school of in de sport, blijft mij boeien en bezig houden. Of ik nu op een school kom, een training moet geven, een training observeer, werken met kinderen/jongeren is het liefst wat ik doe.

Eerst zal ik mijn weg binnen de SV Grol moeten vinden, maar dat lijkt mij geen groot probleem. Door de overige leden van het jeugdbestuur ben ik enthousiast ontvangen en kan ik met al mijn vragen terecht. Het is de bedoeling dat ik vooral vanuit de sociaal pedagogische kant ga mee werken en dat zowel voor voetballers als de vele nieuwe jeugdtrainers, die iedere week klaar staan om het voetbal spelletje voor iedereen leuk en aantrekkelijk te maken en te houden.

Wie weet tot op een training en zeker op en rond de velden zullen jullie mij vaker tegen komen.

Peter Huisman

PS: Inmiddels is dus bekend geworden dat Peter Huisman de nieuwe stadsprins is. Peter van Harte Gefeliciteerd!!!!


Peter Huisman en Maurice Krabbenborg als stadsprins en adjudant Carnaval 2014.