F-jeugd krijgt bezoek van Sinterklaas

28-11-2005

Zaterdag 26 november toen heel Oost-Nederland plat lag van de hevige sneeuwval. Trok Sint Nicolaas en zijn zwarte pieten toch richting Groenlo, om de F-jeugd van de sv Grol een bezoekje te brengen. In een gezellige en drukke sporthal werden de kinderen voor de komst van Sint Nicolaas vermaakt door het nu al legendarische duo Kim en Pim. Deze twee jonge mensen namen de jeugd mee op een muzikale reis door Sinterklaas en Zwarte Pietenland. De kinderen die allemaal zelf ook een bijdrage verzorgden, in de vorm van een act die zij opvoerden, gingen helemaal los.

Marc van Meurs die namens de sv Grol mede verantwoordelijk was voor de organisatie (samen met Marion Walterbos en het Jeugdbestuur) ontving Sint Nicolaas met alle egards die daar bij hoort. De Sint nam plaats op het podium en nam enkele teams/jongens even helemaal door.
Dat de Sint nog een beetje zenuwachtig was, door alle glibberigheid viel haast niet op. (zijn mijter echter wel). Na het bezoek aan de sv Grol moest Sint Nicolaas weer verder naar andere adressen, maar hij had er wel voor gezorgd dat de Pieten iets lekkers voor bij zich hadden en natuurlijk kadootjes.

Foto's zijn te zien in fotoalbum van de sv Grol of klik hier.