Een goede najaarscompetitie van Grol D3

14-12-2005

We waren al kampioen, maar voor de statistieken moest de laatste wedstrijd nog gespeeld van de najaarscompetitie tegen AZSV D2. De eerste helft ging gelijk op maar door een verdedigingsfout kwamen de gasten met 0-1 voor. Wij kregen twee mogelijkheden, maar de bal werd te ver vooruit gespeeld waardoor de keeper van de tegenstander niet echt in de problemen kwam. Na rust waren we sterker en dat resulteerde in een mooie aanval op rechts, de supersnelle rechtsbuiten Bram Reijrink zette de bal goed voor zodat Edgar de 1-1 inkopte.

We speelden met zeer veel beleving en overtuiging maar de eindstand bleef 1-1

Als we terug kijken vanaf het begin tot nu toe dan kunnen we niets anders zeggen, dat het een groep is die veel respect voor elkaar hebben en op een leuke wijze met elkaar omgaan.

Wij hopen dan ook dat Grol D3 dit voort kan zetten in de voorjaarscompetitie. Grol D3 succes.