s.v. Grol F-jeugd op bezoek bij De Graafschap

09-03-2005

Afgelopen zondag 6 maart brachten de spelers van Grol F1 t/m Grol F6, met ouders en begeleiders, een onvergetelijk bezoek aan de wedstrijd De Graafschap - NAC in Doetinchem. In het kader van de regionale samenwerking met de club uit Doetinchem had de sv Grol de beschikking over 75 entreekaarten voor deze wedstrijd in de Holland Casino Eredivisie.

De wedstrijd werd in winterse weersomstandigheden gespeeld in stadion De Vijverberg. Onze jongste talenten hadden echter de middag van hun leven. Zij zagen een meer dan spannende wedstrijd in een uitverkocht stadion, waarbij zij hun steun voor de Superboeren uit Doetinchem niet onder stoelen of banken staken.

De club uit Doetinchem verloor de wedstrijd weliswaar met 2 – 0 van de tegenstander uit Breda, maar dat kon de pret voor de Grolse aanhang niet drukken.

Omdat vanwege het beschikbaar aantal kaarten niet alle spelers van de F-klasse van de sv Grol naar Doetinchem konden afreizen, zullen de spelers van Grol F7, Grol F8 en de zaterdagochtend selectie, met ouders en begeleiders vrijdag 25 maart a.s. een bezoek gaan brengen aan het Arke-stadion in Enschede. Daar speelt op die avond het Nederlands elftal onder 20 jaar ter voorbereiding op de WK voor jeugdspelers een wedstrijd tegen FC Twente.
Ook dat belooft voor deze talenten een onvergetelijk avondje met voetbal op het hoogste niveau te worden.