E- en F-kamp nieuws

28-02-2007

In het najaar van 2006 is er door de organisatie in samenwerking met het jeugdbestuur een enquête uitgezet met betrekking tot het E-F kamp. Er zijn 180 exemplaren uitgedeeld aan de ouders van E en F pupillen. Hiervan kregen we 61 reacties retour. Dat deed ons deugd en we willen degene die hier de tijd voor genomen hebben om dit in te vullen bedanken.

Na bestudering van de uitkomsten levert het de organisatie een goed beeld op aan aandachtspunten en wensen die bij ouders leven. De enquête is ingevuld door nagenoeg een gelijk aantal ouders van zowel E als F pupillen. Degene die ervaring hebben met het kamp zijn positief over het kamp gebeuren zoals de s.v. Grol dat voor hun jongste pupillen organiseert. Op de vraag wat de waarde is van het kamp ervaren veel ouders het kamp voor hun zoon of dochter, als het gezellig samen leuke dingen ondernemen, waarin kinderen leren op het gebied van zelfstandigheid, teamgeest, saamhorigheid en sociale ontwikkeling.

Er zijn reacties beschreven over de duur en het weekend waarin het kamp plaatsvindt. Deze opmerkingen zal de organisatie meenemen in hun beraad om te kijken wat ze hier mee kunnen. De aanbevelingen worden zeker mee genomen en afgewogen. Beslissingen zullen hierin ook worden afgewogen naar de best wenselijke situatie.

Hierbij aangemerkt dat de organisatie ook rekening moet houden met het vrij zijn van een geschikte locatie, het mee kunnen laten gaan van voldoende begeleiding, etc. De intentie van de organisatie zal zeker zijn om te kijken wat er met de opmerkingen gedaan kunnen worden. Voor dit jaar is de accommodatie en het weekend al vastgelegd.

De organisatie is daarom blij met de reacties en zij kunnen bij beslissingen dit beter motiveren, zodat we voor elke E en F pupil een kamp kunnen organiseren. En voor elk wat wils. Ons doel is en blijft, dat het voor elke pupil mogelijk moet zijn om mee te kunnen gaan. Het zou voor elke pupil een geweldige beleving moeten zijn om mee (geweest te zijn! ) te gaan met een s.v. Grol kamp. We hopen de jeugd dan ook weer te mogen begroeten in het weekend van hemelvaart van dit jaar; te weten van donderdag 17 mei tot en met zondag 20 mei 2007.

Binnenkort krijgen alle E en F pupillen weer een uitnodiging voor het kamp en we hopen dat we veel aanmeldingen tegemoet kunnen zien.

De organisatie E en F kamp