Concept teamindeling jeugd s.v. Grol seizoen 2015/2016

29-05-2015

De technische commissie, het jeugdbestuur en alle jeugdtrainers en -leiders hebben de afgelopen weken gezamenlijk gewerkt aan de teamindelingen voor het seizoen 2015-2016.

Klik hier voor de concept-teamindeling van de S.V. Grol jeugd voor het seizoen 2015-2016

Aandachtspunten bij de conceptindeling

·         Zowel de D1/2 als C1/2 groep bestaan nu nog uit 32 spelers. Uit beide groepen zullen nog een aantal spelers verplaatst worden naar respectievelijk de D3 en C3. Beiden groepen gebruiken de trainingen van komende week nog om tot een zorgvuldige keuze te komen.

.         De D-klasse is ingedeeld in 7 teams. Om daadwerkelijk in de competitie te kunnen starten met 7 teams, hebben we nog een paar nieuwe leden nodig. Als dat niet lukt, dan moeten we terug naar 6 teams, waarbij we spelers zullen doorschuiven naar hogere teams.

·         In de B-klasse is de B4 groep met 18 spelers nog te groot. Mede afhankelijk van ontwikkelingen met aan- en afmeldingen zullen een aantal spelers uit deze groep nog verplaatst worden naar een hoger of lager team.

·         Er zijn op dit moment te weinig spelers voor het formeren van een A3. Hierdoor is de groep spelers voor de A2 erg groot. De komende weken zal er met deze groep overlegd worden over hoe hier mee om te gaan.

Vragen over de concept-indeling 2015-2016

Mocht er ondanks onze inspanningen toch iets zijn misgegaan, dan vernemen wij dat graag. Tot 1 juni 2015 kunnen ouders en spelers hun vraag of verzoek om een gesprek mailen naar  jeugdbestuur@svgrol.nl. Eventuele gesprekken worden ingepland op maandag 1 juni en donderdag 4 juni 2015 (beide avonden vanaf 20.00 uur).

 

Zie ook het nieuwsbericht van 25 mei jl. voor meer informatie over activiteiten in het kader van de afsluiting van het seizoen en de opstart van het nieuwe voetbalseizoen.