Sp. Lochem F9 - Grol F9

22-04-2007

Lochem f 9 - Grol f 9 op zich al een affiche om van te watertanden en om kippenvel van te krijgen.

De eerste 5 minuten kwamen we onder druk te staan van de aanvalskracht van Lochem ,maar de verdedigende tandem Manuel en Stan[hulzink] zorgden voor opruiming.

Daarna nam ons middenveld het heft in handen, Bram gaf een pass op Bart die speelde weer door naar Olaf en met een mooie dieptepass op man of the match Stefan die niet twijfelde en de bal snoeihard in doel schoot 0-1 voor Grol.

Nu was de ban gebroken, direct na de aftrap onderschepte de sterk spelende Mick de bal en gaf hem aan Stan[arink] die met een fraaie schaar Stefan weer alleen voor de keeper zette, Stefan bleef koel 0-2 voor Grol.

Lochem wilde zo snel mogelijk de 1-2 maken maar keeper Maarten plukte een paar harde pegels van Lochem zo uit de lucht.

Wat volgde was een uittrap van Maarten en een flitsende counter, daar was de 0-3 geboren, u raadt het al Stefan met zijn eerste hattrick.

Lochem bleef maar proberen maar tevergeefs, ik hoorde de leider van Lochem al mompelen, wat heeft dat Grol een sterk collectief.

De mooiste aanval moest nog komen, waaruit een juweeltje van een doelpunt ontstond, Maarten gooit naar Stan[h] breed op Manuel door naar Mick en via Stan[a] breed op Bram die zag Bart vrijlopen, Bart geeft een cross bal op Olaf deze geeft op maat voor en Stefan schiet droog in 0-4 een aanval over 9 schijven en een staande ovatie van het publiek, oorverdovend lawaai, onvergetelijk. Lochem deed wat terug, uit een onterecht gekregen vrije trap ontstond een scrimmage waardoor de bal onhoudbaar in het doel verdween 1-4 de eindstand.

 

Leider/Trainer Ronald[berlusconi]Hulzink en Walter[capello]Penterman krijgen bevestigd wat ze al wisten.

De loodzware trainingen beginnen hun vruchten af te werpen.

Wat als los zand begon aan de voorjaarscompetitie zag er vandaag uit als een geoliede voetbalmachine door eenheid-inzet-kameraadschap en het belangrijkste ingrediënt zeer veel voetbalplezier.