Enquete Grol - Grolse Boys

24-01-2019

Zoals benoemd tijdens de informatie bijeenkomst in November 2018 is de volgende stap van de werkgroep verkenning fusie het houden van een enquête om te kijken hoe onze leden denken over het eventueel samengaan tussen s.v. Grol en s.v. Grolse Boys in de nabije toekomst.

Deze enquête wordt aan alle (ondersteunende) leden van s.v. Grol voorgelegd. Alle (ondersteunende) leden hebben woensdag 23 januari via email een link ontvangen om de enquête in te vullen.

De enquete kan ingevuld worden tot 30 januari a.s.

Belangrijk: ben je wel (ondersteunend) lid, maar heb je geen link ontvangen (check ook even je spam folder) dan is er geen emailadres van je bekend bij de ledenadministratie. Geef je emailadres door via info@svgrol.nl en je ontvangt alsnog de link. Heb je geen emailadres? Dan bieden wij je de gelegenheid om de enquête op het sportpark in te vullen op zaterdag 26 januari tussen 10.00 en 13.00 uur.

Door middel van deze enquête hopen wij een goed beeld te krijgen van de diverse meningen van alle leden. De leden die 16 jaar en ouder zijn, kunnen deze enquête zelf invullen. Voor de leden onder de 16 jaar vragen wij of de ouder(s)/verzorger(s) deze vragenlijst samen met hun kind in willen vullen.

Wij vragen je om de enquête oprecht en persoonlijk in te vullen, zodat wij een juiste conclusie aan de uitkomst van deze enquête kunnen verbinden en het bestuur een goed advies kunnen geven.

We gaan vanzelfsprekend vertrouwelijk met de gegevens om.

Wil je eerst meer informatie hebben over de stappen die tot nu toe gezet zijn en een overzicht van mogelijke voordelen en nadelen van een samengaan dan verwijzen we je naar het artikel uit clubblad nummer 4 van 2018, te lezen via de volgende link: Artikel over verkenning samengaan Grol - Grolse Boys.

Heb je nog vragen stuur dan een e-mail naar info@svgrol.nl.

Met vriendelijke sportgroet,

Michel, Dennis en Noëlle