Update planning vervanging kunstgrasmatten

22-02-2019

Planning werkzaamheden kunstgrasvelden

In december 2018 is er gestart met de werkzaamheden omtrent het vervangen van de kunstgrasmat van het Hoofdveld, Veld 1 en de Marveld Arena. Begonnen werd met het aanpassen van delen van de omheining en hekwerken.  Nu de weersomstandigheden gunstig zijn en de dagen langer, kan er gestart worden met het vervangen van de toplaag.

Planning vervangen toplagen

Op woensdag 6 maart wordt er gestart met de Marveld Arena. Op maandag 11 maart wordt er begonnen met veld 1, gevolg hiervan is dat Veld 1 onbespeelbaar is in het weekend van 16-17 maart. Maandag 18 maart wordt er gestart met het Hoofdveld, deze zal in het weekend van 23-24 maart niet bespeelbaar zijn, wel is veld 1 dan klaar. Het hoofdveld zal in het weekend van 30-31 maart weer bespeelbaar zijn. Het is ten zeerste verboden om tijdens de vervanging van de toplagen over velden te lopen die nog niet zijn vrijgegeven.

Gevolgen voor trainingen en wedstrijden

In de maand maart zal er met een aangepast trainingsschema gewerkt worden, deze zal op korte termijn beschikbaar zijn via de website. Voor de wedstrijden worden voorlopig geen problemen verwacht, aangezien er te allen tijden drie velden beschikbaar zullen zijn. Dit wordt anders wanneer door (weers)omstandigheden werkzaamheden uitlopen of natuurvelden niet bespeelbaar zijn.