Voorjaars Fancy Fair 2019: ontzettend veel gezelligheid en hele mooie prijzen!

09-04-2019

De voorjaars editie van de Fancy Fair zit er weer op. Het was een editie vol mooie, leuke en gezellige momenten. De hoofdprijzen van deze editie werden verdeeld onder Twan Schuurmans (Playstation 4) en Stijn Bomers (Fiets). Daarnaast werden er nog ruim 125 prijzen verloot, waaronder een koelkast, accuboor, vele waardebonnen en een overnachting in het Art’otel in Amsterdam, . Dit alles gebeurde in ruim 30 (!) speelrondes verdeeld over de zaterdag, maar grotendeels gedurende de altijd druk bezochte en ontzettend gezellige ‘Fancy Fair Zondag’.
Naast de altijd drukke ‘Fancy Fair Zondag’, was het op zaterdag ook erg druk in Sportcafé Den Elshof. Naast de zaterdag teams van de S.V. Grol en nog een aantal trouwe aanhangers van de Fancy Fair, konden we ook een grote groep Volleyballers en later ook handballers (met al haar publiek) verwelkomen op de Fancy Fair. De goed bezochte zaterdagavond kwam vooral door het kampioenschap van de Meiden A van de Handbal en het 25-jarig speeljubileum van Margo Porskamp. Margo, ook via deze weg feliciteert de V.S.V.G. je met deze prachtige sportprestatie!
De ‘Fancy Fair zondag’ bestond uit, ondanks het verlies van ons vlaggenschip, uit veel lachende gezichten, veel zonnestralen waardoor het terras uitpuilde en nog mooiere prijzen dan de zaterdag! Ons nieuwe bestuurslid Pim Westenvoorde heeft nog even mogen proeven aan de rol spreekstalmeester. Deze rol wordt sinds deze editie vertolkt door de voorzitter van de V.S.V.G. Geert Jan Stokkers, die het stokje overnam van Marcel Rooks. Zoals we allemaal hebben kunnen horen hebben we er weer een potentiele spreekstalmeester bij.
Even terug naar Marcel Rooks. Marcel is vorig jaar gestopt als bestuurslid en spreekstalmeester van de V.S.V.G. Als beloning voor de inzet die Marcel jarenlang heeft gehad voor onder andere de V.S.V.G., ontving hij zondagmiddag het vriendschapsteken van de S.V. Grol uit handen van voorzitter Hans Scheinck. Een meer dan terechte onderscheiding voor een man die veel heeft betekend voor dé club! Marcel, nogmaals van harte! Dit heb je dik en dik verdiend.

En of alsof dit nog niet genoeg was, mocht Marcel doen, wat Marcel eigenlijk het liefste doet: de hoofdprijzenrondes presenteren en er een aantal van zijn welkbekende uitspraken ingooien.
Wij kijken wederom terug op een succesvolle editie van de Fancy Fair! We bedanken alle sponsoren voor hetgeen dat zij hebben bijgedragen aan de Fancy Fair. Zonder jullie zijn we nergens!