S.V. Grol JO10-2 bereikt de bekerfinale

21-04-2019

Zaterdag 20 april om kwart over 9 verzamelen op Sportpark Den Elshof. We spelen de halve finale tegen S.V. De Lutte JO10-1.  De Lutte speelt ook in het blauw wit blauw. We hebben dan ook samen met de ouders er voor gezorgd dat de jongens een prachtig uit tenue aan hebben. Een rood shirt rode broek met witte sokken. Na het omkleden nog een kleine tactische bespreking en we gaan beginnen met de warming-up. Daar konden we de spanning al wel een beetje voelen, gezonde spanning die je moet hebben voor zo`n belangrijke wedstijd. De Lutte speelt 1e klasse net zo als ons, maar hadden nog nooit verloren. Wij winnen en verliezen in deze 1e  klasse, een goede middenmoot.

Nog een laatste kreet en we gaan beginnen. We komen snel op voorsprong, de eerste minuut 1-0. Na de 1-0 begint de Lutte te voetballen met zeer goed combinatie werk. We lopen echt achter de bal aan. Het word spannend, maar met een paar goede counters word het  3-0. De Lutte gingen zeuren op elkaar zodat wij ook de 4-0 er in konden prikken met goed voetbal. Het is warm en we verslappen iets. De Lutte komt terug  tot 4-2 en probeert nog voor de rust de 4-3 van te maken, maar we houden stand. 

Start 2de helft, nog 25 minuten voetballen en we staan in de finale, hoe stoer is dat! Een super mooie belevenis die niet vaak zal voor komen. Ook omdat je geen kampioen meer kunt worden in competitie verband. De Lutte zet veel druk op de bal ze willen nog niet opgeven dat is duidelijk.  Maar S.V Grol laat zien dat ze echt 1 team zijn en alles voor elkaar over hebben. Het is een spectaculair voetbal gevecht tussen S.V. Grol en De Lutte.  Het word 5-2 maar direct daarna ook 5-3. Het blijft spannend. De keeper van de S.V. Grol maakt een paar geweldige reddingen en daarna maakt S.V Grol het af met goed combinatie voetbal en zonder een duel te verliezen. Het word  6-3 en snel volgt de 7-3. De laatste minuut gaat in je ziet dat alle jongens op zijn, alles gegeven! Het is TIJD.

YES, we staan in de FINALE. Een echte Team prestatie.                                                                               

Julian,  Ramon, Sten,  Tygo, Yoere, Dylan, Boris, Raoul. Gefeliciteerd met de overwinning.