Passen nieuwe kledinglijn op 11 en 18 januari 2020

08-01-2020

Zoals jullie allemaal weten krijgt de nieuwe Sportvereniging Grol volgend seizoen nieuwe wedstrijdkleding. Dit in verband met de fusie met Grolse Boys, maar ook omdat de Damesafdeling gaat samenwerken met VIOS Beltrum. Daarom organiseert de beheergroep kleding van de s.v. Grol in samenwerking met het voetbalbestuur op de 2 trainingsdagen (11 en 18 januari) voor alle spelende leden van s.v. Grol en Grolse Boys de mogelijkheid om de kleding te komen passen. Er zal paskleding aanwezig zijn voor het wedstrijdtenue en trainingspakken.

Meisjes/dameslijn

Voor het wedstrijdtenue is er dit jaar ook een meisjes/dameslijn. Voor de meisjes en dames is er een aparte ruimte geregeld, waar de kleding gepast kan worden. Helaas heeft Adidas nog geen dameslijn in trainingspakken.

Zowel op 11 als op 18 januari 2020 kunnen jullie van 12.00 uur tot 15.00 uur tijdens deze trainingsdagen kleding komen passen. De beheergroep kleding SV Grol zit in de serre van het sportcafé s.v. Grol en zal iedereen zo goed mogelijk begeleiden, zodat iedereen volgend seizoen een goed passend tenue heeft.

We zien je graag op 11 of 18 januari zodat je volgend seizoen in een goed passend tenue kunt voetballen.

Extra info voor Seniorenelftallen

Lukt het niet om te komen passen, dan vinden jullie via deze link een formulier die per team ingevuld kan worden en dan s.v.p. sturen naar  kleding@svgrol.nl. Ontvangen wij geen formulier terug, dan zal de kledingcommissie zo goed mogelijk de maten proberen in te schatten, maar met de kanttekening wanneer er iets niet goed past er 80 dagen levertijd op zit, omdat het hier om aanmaak kleding gaat bij Adidas.

Met vriendelijke groeten,

Namens de beheergroep kleding s.v. Grol bestaande uit Angelique Jansen, Annemieke Herlaar, Mini Huijskes, Annie Waenink, Erica Derksen, Betsie Schovers en Anita Helmers zien we je graag op 11 of 18 januari.

Coördinator beheergroep kleding Rita Arink

Mobiel: 06 2041 8707

E-mail: kleding@svgrol.nl