Trainersnieuws voor het seizoen 2020 - 2021

23-03-2020

In deze periode, waarin de voetbalwereld lam geslagen is door het Corona-virus, wordt er op de achtergrond hard gewerkt aan de voorbereidingen op het voetbalseizoen 2020-2021. Eén van de zaken die op dit moment wordt opgepakt, is de aanstelling van de trainers van zowel selectieteams als alle andere teams binnen de s.v. Grol. Hetzelfde geldt voor de invulling van alle andere rollen rondom de teams.

De voorgenomen plannen om met alle huidige vrijwilligers, die in het huidige seizoen een rol vervullen op voetbaltechnisch vlak, te evalueren en te praten over een rol in het seizoen 2020-2021 zijn even uitgesteld door de Corona-crisis. Er wordt nagedacht over een modus om deze gesprekken toch op korte termijn te kunnen voeren.

In dit bericht willen we jullie meenemen in welke trainers in het seizoen 2020/2021 actief zullen zijn bij de teams. Voor de teams die nog niet in de lijst hieronder vermeld zijn, zijn de gesprekken nog gaande of gaan ze nog plaatsvinden. Hetzelfde geldt voor de trainers die niet direct betrokken zijn bij een team, maar actief zijn in een bepaald onderdeel van de Grol-jeugdopleiding.

We feliciteren onderstaande trainers van harte met hun aanstelling voor het komende seizoen !!!

Trainer Grol 1   

William Krabbenborg

Assistent trainer Grol 1   

Jos Heutinck

Trainer Grol 2   

Bjorn Koldeweij

Trainer Grol 3           

Patrick te Voortwisch

Trainer JO19-1 

Chris Weenink

Trainer JO17-1 

Max de Vries jr. 

Trainer JO15-1

Lars de Vries

Trainer JO13-1

Wout Walterbos

Trainer JO11-1  

Freddy Brockötter

Trainer JO10-1  

John Terheerdt

Trainer MO17-2

Marc Houwer

Trainer MO15-1

Dylan Eichenwald

Hoofd Jeugdopleidingen

Jos Heutinck