Aantrekkelijke oefenwedstrijd Grol 1 tegen Silvolde 1

17-07-2020

Op donderdag 16 juli speelde Grol 1 haar eerste oefenwedstrijd en wel tegen Hoofdklasser Silvolde 1. Dit betekende tevens de eerste keer dat er in de nieuwe kledinglijn werd gespeeld.

Voor de Grol-supporters een goede reden om sportpark Den Elshof weer eens een keer te bezoeken. En blijkbaar ook voor de diverse voetballiefhebbers uit de regio, want het sportpark was goed gevuld. En die kregen een aantrekkelijke oefenwedstrijd voorgeschoteld.

Het team van de nieuwe trainer William Krabbenborg trad aan met een selectie van 23 spelers, waarbij voor rust en na rust een compleet nieuw team in het veld werd opgesteld. Grol speelde goed en fris en wist Hoofdklasser Silvolde goed tegenstand te bieden. Silvolde wist wat makkelijker te combineren en had redelijk veel het initiatief, maar Grol gaf weinig grote kansen weg. En bij vlagen liet Grol ook de bal goed en snel rond gaan en mooie combinaties zien. Zowel de eerste als de tweede helft had Grol een hele grote kans om te scoren. Ook werd men nog een keer alleen op weg naar het doel ten onrechte voor buitenspel afgevlagd. Het was echter Silvolde die, na een strijdvolle fase in de tweede helft in de 70e minuut de winnende treffer scoorde. Wout Blasman draaide met bal van de tegenstander weg en schoot beheerst in de verre hoek in het zijnet:  0 - 1.

Een zeer nuttige oefenwedstrijd en Grol 1 liet zien met een groot aantal goedspelende jeugdige selectiespelers over zeer veel potentie te beschikken.


Foto's: Marcel Houwer, Streekgids.nl