Succesvolle keepersclinic bij Grol verzorgd door De Graafschap

11-01-2021

Afgelopen zaterdag 9 januari vond de keepersclinic onder leiding van Graafschap keeperstrainer Jordy van de Kracht plaats. Middels een goede samenwerking en het in acht nemen van de 1,5 meter regel was het een succesvolle en leerzame dag voor onze jeugdkeepers! 

De ochtend werd afgetrapt met de jeugd (o9 t/m o11) onder toeziend oog van Grol keeperstrainer Normen Hemmink. De altijd enthousiaste Wessel Baarslag, keeper van Grol 1 was ook aanwezig. De samenwerking tussen Jordy en Wessel verliep vlekkeloos en voor onze toekomstige Grol 1 keepers was dit een mooie gelegenheid om ervaring op te doen en vragen te stellen. 

De keepers van de leeftijdscategorie o13, o15, o17 en o19 waar Grol trainers Roy Reinders, Michel Schoorl en selectietrainer Tjiko Wolberink verantwoordelijk voor zijn, werden in het verdere verloop van de ochtend intensief op de proef gesteld. Graafschap trainer Jordy van de Kracht had diverse oefeningen voorbereid waar je als keeper mee te maken krijgt. 

Grol bedankt De Graafschap voor het organiseren van deze clinic.

De keepers gingen met een grote glimlach richting huis. Het was een zeer geslaagde dag en volgens HJO Jos Heutinck zit het de komende jaren wel goed met de vrouwelijke en mannelijke keeperstalenten van de Grol.