Unive Oost verlengt het sponsorschap bij Grol met drie jaar

18-03-2021

Univé Oost is al meer dan 20 jaar een belangrijke sponsor van Grol. Daarvan maar liefst 12 jaar als Hoofdsponsor van de vereniging en sinds 2015 als betrokken Co-Sponsor. Univé Oost ondersteunt ook jaarlijks het internationaal MarveldToernooi.

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé Oost voor staat. Deze gedachte sluit perfect aan bij de ingeslagen weg van Grol.  Het nieuw gevormde commercieel team wil de komende jaren veel meer gaan samenwerken met haar sponsoren en elkaar wederzijds versterken waar mogelijk. Univé is daarvoor een geschikte partner. We kijken vol enthousiasme uit naar de verlengde samenwerking.

Het Hoofdkantoor van Univé Oost zat tot 1 maart 2021 gevestigd aan de Barkenkamp in Groenlo. Het nieuwe hoofdkantoor zit per 1 maart 2021 gevestigd in Enschede. Univé Oost opent echter binnenkort een nieuw advieskantoor in het centrum van Groenlo, aan de Beltrumsestraat 47a. De winkel wordt volledig ingericht naar het nieuwe winkelconcept van Univé, gericht op het verbinden van mensen. Men blijft dus nauw verbonden met Groenlo.

Wij zijn blij dat Univé Oost het sponsorcontract met Grol voor drie jaar heeft verlengd. Op naar weer een prettige samenwerking!