Stem op Grol bij Rabobank Club Support

17-10-2021

Beste Grol-leden en Grol-vrijwilligers,

Maandag 4 oktober is de actie gestart van de Rabobank voor Club Support. Leden van de Rabobank kunnen stemmen op ingediende projecten. Dit kan tot 25 oktober. Grol doet ook mee met een project: extra kunstgrasveld Wilgenpark Arena. Stem daarom op Grol om zoveel mogelijk geld voor dit project op te halen.

Wie mogen stemmen: Leden van de Rabobank. Dit zijn de klanten van de Rabobank die zich ook aangemeld hebben als lid bij de Rabobank. Hoe je dit doet? Zie hieronder.

Hoe kun je een stem uitbrengen? Ga naar https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport. En stem op je favoriete club (na inlog). Je kunt ook inloggen in de Rabobank app. Als je ingelogd ben kun je via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' klikken op Rabo ClubSupport.

Hoe word ik lid van de Rabobank?

Veel Grol mensen zijn klant van de Rabobank. Zij kunnen ook lid worden van de coöperatie Rabobank. Dat is voor de Grol belangrijk. Elk jaar doen we mee aan de actie van de coöperatie Rabobank, voormalig Hart voor de Achterhoek, heet nu Rabobank Club Support. Bij die actie kun je als vereniging een doel aanmelden. Dat doen veel verenigingen en instellingen die daarmee € 2.500,- (maximaal) kunnen "winnen".

De leden van de coöperatie Rabobank mogen stemmen op de zelf uitgekozen doelen. Je kunt naast het doel van de Grol ook op doelen van andere verenigingen en instellingen stemmen.

Het stemmen gaat heel gemakkelijk. Je krijgt vanzelf van de Rabobank een stemkaart toegestuurd.

Maar eerst is het dus belangrijk dat je als klant ook lid wordt van de coöperatie Rabobank (als je dat nog niet was). Elke rekeninghouder met een banknummer bij de Rabobank kan zich apart aanmelden als lid van de coöperatie.

Klik op de volgende link en vervolgens op Ik doe mee:

https://www.rabobank.nl/leden

Doe het meteen!  Hartelijk dank voor je medewerking.

Algemeen Bestuur Grol