Coronabericht 18 - Coronapauze

28-11-2021

(Dit coronabericht wordt alleen op de website en social media geplaatst en niet per e-mail verzonden)

De regering heeft op 26 november 2021 extra maatregelen afgekondigd om het oplaaiende coronavirus weer beter onder controle te krijgen. De maatregelen van 12 november 2021 blijven ook van kracht (zie ons coronabericht van 14 november op de website in de nieuws rubriek).

De nieuwe, extra maatregelen gaan in op zondag 28 november om 17.00 uur. Alle sportaccommodaties in Nederland moeten elke dag dicht van ’s middags vijf uur tot ’s morgens vijf uur. Wat betekent dit nu voor de Grol ?

Teams mogen elke dag trainen tot vijf uur ’s middags. Als de trainer beschikbaar is. Dit zal dus per team verschillend zijn. De trainers en leiders zullen dit voor hun eigen team duidelijk maken en de spelers/speelsters daarover informeren.

Bij die trainingen zijn de kleedkamers niet beschikbaar. Iedereen moet dan thuis douchen.

De KNVB laat zo snel mogelijk weten hoe het met de competitie verder gaat. Het is dus nog niet duidelijk wat er het volgend weekend gaat gebeuren.

De zaalvoetbalcompetitie is stil gelegd. Daar wordt altijd na vijf uur ’s middags gespeeld en dat kan niet meer als de sportaccommodatie dicht zit.

De sportkantines zijn ook vanaf vijf uur ’s middags gesloten.

Deze extra maatregelen van de regering gelden tot 19 december a.s. Op 14 december maakt de regering bekend hoe het vanaf 20 december verder gaat.

 

Algemeen Bestuur Grol