Cafe Speeltuin Grolzicht is sponsor van Grol 11 en 12

24-12-2021

“Sponsoring zien wij als geven en nemen! Zo startte onze sponsoring bij Grol een hele tijd terug. Peter Porskamp, Franklin Reijerink en nog een aantal van die jongens waren vaste klanten in ons café, dus werd het tijd om deze jongens te gaan sponsoren. Het waren vaak de lagere elftallen die met de bedrukking van ons café speelden, waarbij voetbal zeker meespeelt maar de derde helft (bijna) net zo belangrijk is”, vertelt Caspar van Uem over de oorsprong van teamsponsoring.

Grolzicht sponsorde meer dan enkel teamkleding: “We hebben in de vroegere jaren altijd de thee verzorgd in de rust van Grol 1. Er was toen nog geen kantine en daarom gingen we met de snoepbak van Van Houten langs de lijn tijdens de wedstrijden. Het hoofdveld waar nu gespeeld wordt was vroeger zelfs in bezit van onze familie.”

Het sponsoren van Grol doet Caspar dan ook graag: “We hebben altijd een goede band met de Grol gehad, zeker ook met Annelies en Rob van het Sportcafé. Grol is dan ook een echte familie waar iedereen welkom is!”

We danken Café Speeltuin Grolzicht hartelijk voor hun mooie sponsoring door de jaren heen en wensen hen veel succes. Zoek het niet te ver!

Video gemaakt door Goldhouse Media (Jip Oostendorp en Pablo Vriezen)
Link: goldhousemedia.nl