Grol 35+ 1 wederom KAMPIOEN!!!

13-05-2023

De eerste avond van 4 ging helaas vanwege de hevige sneeuwval niet door.

Heel erg rauwig waren we hier niet om (mooi weer spelers) maar toch jammer, aangezien er geen inhaal plaats vond uiteindelijk.

Enkele weken later vol goede moet afgereisd naar ons buurdorp om eindelijk te ballen.

Eerste pot tegen FC Winterswijk werd gelijk een uitschieter 10-0 voor grol, daarna werd er gewonnen van Eibergen en gelijk gespeelt tegen Longa. De eerste 7 punten waren een feit.

Vervolgens moesten we enkele weken later naar Winterswijk, ook hier hadden we last van de weergoden. Na de eerste wedstrijd tegen de plaatselijke voetbalclub met 4-0 gewonnen te hebben brak de hemel open en kregen we een stortvloed aan regen en helaas onweer. Gevolg, de rest is gestaakt en de wedstrijden zijn genoteerd als gelijkspel. 

Voor mooi weer spelers is dat niet erg, maar zo bleef er wel weer minder speeltijd over natuurlijk en dat was erg jammer.

De laatste avond vond in het voor ons goed gezinde Eibergen plaats (derde maal kampioenschap daar). Eindelijk prachtig weer, zoals het moet zijn tijdens zulke toernooi avondjes. We trapte af tegen Eibergen en wonnen relatief makkelijk met 5-0. Vervolgens was Longa aan de beurt en zij werden met 3-1 verslagen. Als laatste, toen de buit al binnen was, moesten we tegen FC Winterswijk. Nou dit was aan het spel wel te merken, binnen no time stonden we 2-0 achter. Echter na een donderspeech rechten de spelers hun rug nog eenmaal en werd er een verdiende 2-2 uit de strijd gesleept. 

De tweede titel op rij was een feit. Maar het wendt nooit volgens de spelers van 35+1.