Afsluiting seizoen 2023 - 2024 een groot succes

18-06-2024

Op zaterdag 15 juni was het dan weer zo ver, de afsluiting van het seizoen voor de jeugd!

Verschillende activiteiten zijn georganiseerd door de nevenactiviteiten commissie, zo zijn de mini’s en de pups naar de speeltuin geweest bij Cappie, ondanks het wisselvallige weer was het toch een mooie ochtend.

Voor de O8, O9 en JO10-3 de finalerondes van de Albert Heijn Competitie op het programma. De poulefase van deze jaarlijks terugkerende competitie heeft de afgelopen weken op de maandagavond plaatsgevonden tijdens de circuittraining. Klik hier voor een uitgebreid verslag van de Albert Heijn Competitie 2024.

De O10 en O11 heeft een duik genomen in het zwembad van Marveld Recreatie. Van 09:00 tot 10:00 ging speciaal voor onze jeugdleden de glijbanen en Wild River een uur eerder open. Tot 12:00 hebben de kids veel waterpret gehad bij Marveld Recreatie.

De O13 heeft ook veel plezier gehad bij De Voshaar in Eibergen, van vlotten bouwen tot kanovaren. Het was een geweldige dag!

De O15 heeft het gaspedaal van de karts in Winterswijk lekker ingetrapt! Met veel mooie inhaalacties en spanning is ook hier alles goed verlopen!

Vanaf 12:30 waren alle teams weer terug op het sportveld en werden zij ontvangen met een heerlijk broodje worst en een beker ranja!

Aansluitend vond het traditionele penaltybokaal plaats. Grol 1 keeper Nick oude Luttikhuis, beter bekend onder velen als ‘Bunzing’, verdedigde het doel met veel passie. Titus Hoffman ondersteunde de spreekstalmeester door de scores goed bij te houden en de prijzen uit te reikenzodat alles vlekkeloos verliep.

Op de 3e plaats is geëindigd Kaat Halleriet die de O10 vertegenwoordigde, op de 2e plaats Vik klein Gunnewiek namens de O8 en de winnaar van het penaltybokaal 2023-2024 was Simon Kamperman uit de O9! Overige deelnemers tijdens het penaltybokaal waren Pepijn Spekschoor (O11), Kick Papen (O13) en Sem van Beckhoven (O17). De oplettende kijker valt op dat hier niemand namens de O15 bij staat, zij waren tijdens het penaltybokaal bij de Kartbaan in Winterswijk.