Seizoensafsluiting JO10-1 zeer geslaagd

03-07-2024

Afgelopen zondag heeft JO10-1 het voetbalseizoen 2023 – 2024 afgesloten met een wedstrijd tegen de ouders waarna wij gezellig hebben gebarbecued.

In het begin van de middag eerst op pad om onze kledingsponsoren een bedankje te brengen. Uiteindelijk zijn wij allen dankbaar dat wij sponsoren hebben die ons in een prachtig wedstrijdtenue steken.

Als eerste naar een bouwlocatie van de nieuwe hoofdsponsor van de Grol, Bouwbedrijf De Driehoek, waar wij in de persoon van Koen Klein Tuente een rondleiding hebben gekregen. Hierna hebben de jongens zelf nog even mogen spijkeren en schroeven draaien. Van hieruit op de fiets weer terug richting Groenlo. Alvorens wij naar onze 2de sponsor kunnen even in de tussentijd gespeeld in onze eigen prachtige Grolse speeltuin Ravott’n! Na een ijsje te hebben genuttigd pakken wij de fiets om naar schildersbedrijf Reukers te gaan. Hier worden wij ontvangen door Manfred Reukers. We hebben uitleg gehad over het schilderswerk. Hierna snel naar huis om de voetbaltas te pakken, broodje eten en op naar de Grol.

De wedstrijd van het jaar, de jongens tegen de ouders! Wij spelen op het Wilgenpark waar de zon ondertussen heerlijk schijnt. Wij als ouders komen er wel achter dat de jongens door de jaren heen al het nodige hebben geleerd en dat ze ook nog eens vele malen sneller zijn geworden. De jongens voetballen goed en laten de bal mooi rondgaan. Het is dan ook niet zo gek dat de ouders keihard worden ingemaakt. De jongens met een paar versterkingen aan broertjes en/of zusjes weten de ouders met maar liefst 7-1 te verslaan. Tijd om ons op te frissen en te gaan verzamelen bij de familie Van Bergen voor de barbecue. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt het afgelopen seizoen besproken.

Aan het eind van de avond krijgen alle jongens een mooie herinnering aangeboden door de trainers John ter Heerdt, Niek Ressing en Barry Janssen. Een fotocollage met natuurlijk de kampioensfoto van afgelopen seizoen. De afgelopen jaren hebben ze nagenoeg in dezelfde samenstelling gespeeld. Aankomend seizoen gaan ze allemaal over naar de JO11 waarbij er nieuwe spelers bij komen. De jongens zijn reeds al begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in de JO11-1.

Wij danken iedereen voor een prachtig seizoen, op een fijne en mooie vakantie om in het nieuwe seizoen weer nieuwe sportieve successen te behalen!