Kledingsponsoren in het zonnetje

04-07-2024

Grol beschikt over een groot aantal kledingsponsoren. Afgelopen zondag was Grol JO10-1 op pad om de kledingsponsoren van de JO10 klasse, Bouwbedrijf De Driehoek en Reukers Schilders, te bedanken en in het zonnetje te zetten: 

Afgelopen zondag zijn wij, JO10-1, op pad geweest naar onze kleding sponsoren om daar een bedankje af te geven van uit het Commercieel Team. Want zonder deze sponsoren zouden wij niet in een strak voetbaltenue op de velden staan.

In de ochtend eerst langs op een echte bouwlocatie van de trotse nieuwe hoofdsponsor van de Grol, Bouwbedrijf De Driehoek. Wij zijn ontvangen door Koen Klein Tuente die ons een rondleiding heeft gegeven op deze bouw. De jongens als ook wij als leiders zijn bijgepraat over de nieuwe trends en hoe nu zo’n bouw vanaf de tekening tot oplevering in zijn werk gaat. Daarna mochten de jongens ook nog een “klein beetje” zelf aan het werk. Allen mochten proberen een aantal stevige spijkers in balken te slaan en aansluitend met een accu schroefmachine een schroef in het hout te draaien. Hierna natuurlijk tijd voor het overhandigen van het bedankje inclusief een foto van het team. Tot slot zijn de jongens getrakteerd op wat lekkers en een aandenken! Koen, bedankt voor je tijd.

Daarna op de fiets door naar schildersbedrijf Reukers waar wij worden ontvangen door Manfred Reukers zelf. Nadat ook Manfred het een en ander heeft verteld over het schilderwerk was het ook hier tijd voor het overhandigen van het bedankje. Daarna kreeg Manfred nog een aantal scherpe vragen over zijn mooie brommers. De jongens zouden hem ter plekke al willen over kopen. Manfred, bedankt voor je tijd.