100e verjaardag S.V. Grol wordt groots gevierd

03-08-2018

Op 18, 20 en 21 september op drie verschillende locaties

Zeker omdat er in de huidige vakantieperiode al weer plannen worden gesmeed voor de komende maanden, dienen leden en ook oud-leden van de sportvereniging Grol rekening te houden met de binnenkort te vieren 100e verjaardag van hun geliefde voetbalclub. Het is alom bekend dat er aan dit niet alledaagse jubileum gedurende het gehele jaar 2018 aandacht wordt besteed. Maar het accent ligt hierbij nadrukkelijk op de jubileumweek, te weten de derde volle week in september.

In die week is het op vrijdag 21 september wanneer alle leden alsmede oud-leden van ‘de Grol’ met hun partners zijn uitgenodigd in het staphuis City Lido voor een bruisende feestavond. De deuren van het uitgaanscentrum in hartje Groenlo worden dan wagenwijd open gezet, de rode loper wordt uitgelegd en de jubileumvlaggen zullen buiten en binnen wapperen. Het jubileumbestuur ‘100 jaar S.V. Grol’ zet namelijk in op een avond, waarbij niet alleen gedanst en gezongen wordt, alsmede het glas wordt geheven, maar waarbij tevens herinneringen worden opgehaald, zodat er tegelijkertijd sprake is van een soort reünie. Mede daarom worden ook oud-leden, al dan niet in Groenlo of buiten Groenlo woonachtig, in een gezellig ingericht en aangekleed City Lido verwacht.

Gevarieerd avondprogramma

Het jubileumbestuur doet er alles aan om de uitnodiging voor deze feestavond zo aantrekkelijk mogelijk te verpakken. Zo is de entree voor alle leden en oud-leden met hun partners geheel vrij en zal er bij de garderobe slechts een vrije gift worden gevraagd voor een plaatselijk goed doel, in dit geval de Stichting Kanjers voor Kanjers. Naast een toepasselijke welkomstversnapering zullen alle aanwezigen worden voorzien van enkele consumptiemunten en zal er op een passende manier gezorgd worden voor de versterking van de inwendige mens. Daarnaast krijgen alle gasten onder het mom van ‘Voor elk wat wils!’ een stukje entertainment voorgeschoteld. Hiervoor worden alle ruimtes in City Lido in gebruik genomen. In zaal De Pelikaan zal het eeuwfeest luister worden bijgezet door de mateloos populaire dj’s Eastpack. Verder zal de grote theaterzaal de plek zijn waar de bekende band Old Ni-js hun kunsten en kwaliteiten ten gehore zal brengen. Tussen de bedrijven door zal het bekende duo van eigen bodem, te weten Joost & Martijn, hun jubileum buut over de 100-jarige Grol ten tonele voeren. Verder wordt er nog gezorgd voor een bijzonder gastoptreden. Voor de oudere leden, die de voorkeur geven aan een rustige, ietwat afstandelijke plek, is de Irish Pub gereserveerd. Inloop: 20.00 uur, aanvang: 20.30 uur.           

Jubileumreceptie

De jubileumreceptie van de 100-jarige Grol, uitsluitend bestemd voor genodigde relaties, vindt plaats op donderdag 20 september in de zalen van Marveld Recreatie. Inloop: 19.30 uur, aanvang: 20.00 uur. Ook hier streeft het jubileumbestuur naar een informeel samenzijn in een gezellige ‘S.V. Grol’ ambiance.

Op dinsdag 18 september, oftewel de dag van de oprichting dan wel de daadwerkelijke viering van de 100e verjaardag, zijn Grolleden en andere belangstellenden van harte welkom op het sportpark Den Elshof, alsmede in het daar gesitueerde Sportcafé voor een gezellige avond. Een avond waarop niet alleen diverse Grolleden worden gehuldigd, maar waarop ook het jubileumboek ‘100 jaar S.V. Grol in 2018’ wordt gepresenteerd en wordt aangeboden. Daarnaast zal die avond de jubileumsong 2018 ten gehore worden gebracht.