Trainers en stafleden gezocht

23-07-2024

Beste Grol-leden,

In een eerder bericht (https://svgrol.nl/nieuws/9113/we-hebben-uw-hulp-nodig-) hebben we uw hulp gevraagd. We hebben een aantal reacties ontvangen en dat heeft geleid tot de volgende invulling van trainers en stafleden bij de jeugdafdeling: 

Huidige status trainers en stafleden indeling

We zijn ontzettend blij dat  deze vrijwilligers zich in het aankomend seizoen gaan inzetten voor onze jeugdleden. Echter, zoals u in het overzicht kunt zien, hebben we voor een aantal teams nog niet voldoende trainers of stafleden kunnen vinden (met het gevolg dat ze niet kunnen starten met trainen). 

Grol is een vereniging die draait op vrijwilligers. Daarom proberen we het voor onze vakantie nog één keer: We zijn op zoek naar trainers en stafleden voor een aantal van onze jeugdteams. Helpt u ons door vrijwilliger te worden en er daardoor voor te zorgen dat alle jeugdleden kunnen genieten van het spelletje dat ze liefhebben? We hopen dat we met deze allerlaatste oproep voldoende trainers en stafleden kunnen vinden. Mocht dat niet het geval zijn, zullen we een beroep gaan doen op de ouders/ verzorgers van de spelers waarvoor we geen trainers en/ of stafleden hebben kunnen vinden. In de periode na de Grolse kermis zullen we de ouders/ verzorgers van de teams die het betreft benaderen. 

Help de jeugd van de Grol! Bent u of kent u iemand die een rol als trainer of staflid (teammanager of assistent- scheids) wil vervullen, neem dan contact op met de betreffende coördinatoren van de commissie jeugdzaken (https://svgrol.nl/organisatie/commissies-en-stichtingen/commissie-jeugdzaken) of het Voetbalbestuur (https://svgrol.nl/organisatie/besturen/voetbalbestuur). Het jeugdvoetbal bij Grol heeft u harder nodig dan ooit.......

Sportieve groet,

Jeugdcommissie en Voetbalbestuur Grol