Bekendmaking deelnemersveld Marveldtoernooi

22-03-2010

Op zondag 28 maart zal door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi het deelnemersveld bekend worden gemaakt voor het 21e Internationale Marveldtoernooi. Het toernooi zal dit jaar worden gehouden op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 mei. Voorafgaand aan het jeugdvoetbaltoernooi zal op donderdag 27 mei wederom een sponsoravond plaatsvinden met als gastspreker René van der Gijp.

Het deelnemersveld van de 21e editie zal op een geheel nieuwe wijze bekend worden gemaakt. Op welke wijze de presentatie en aansluitend de loting zal plaatsvinden, dat kan en wil het bestuur nog niet prijs geven. “Dat het spectaculair zal worden dat  is een feit. Het motto van de presentatie is “I have a dream””, laat Ellen Simmelink bestuurslid weten.

Wat vast staat is dat het bestuur er wederom in is geslaagd een ijzersterk internationaal deelnemersveld naar Groenlo te halen, waaronder een aantal verassende nieuwkomers. Topclubs uit binnen- en buitenland zullen tijdens het toernooiweekend hun voetbalkunsten weer vertonen. Om uiteindelijk op zondagmiddag in de finale te strijden om de bokaal en de titel toernooiwinnaar van 2010. De finale staat ook dit jaar weer onder leiding van Roelof Luinge.

De bekendmaking vindt plaats in sportcafé Den Elshof. Het officiële programma begint om 17.00 uur, na de thuiswedstrijd van Grol 1 tegen Silvolde 1.