E- en F kamp 2010

11-05-2010

Net als voorgaande jaren wordt er door de s.v. Grol een voetbalkamp georganiseerd voor de E- en F- jeugd van onze vereniging. Ook dit jaar vindt het kamp weer plaats op kampeerboerderij "De Haverkamp" in Veldhoek. Het kamp start op vrijdagavond 18 juni en duurt t/m zondagmiddag 20 juni.

Op verzoek van vele ouders hebben we vorig jaar als organisatie besloten om een tweetal essentiële dingen aan te passen. We gaan niet meer per fiets maar met de auto naar Veldhoek en het kamp duurt geen 3 nachten meer maar 2. Dit betekent dat de oudermiddag tevens de afsluiting van het kamp zal zijn. Deze middag zal spectaculair worden afgesloten met de prijsuitreiking, waarna iedereen de spulletjes kan pakken en met ouders/ verzorgers/ ooms/ tantes/ broers/ zussen mee naar huis kan reizen.

Kinderen met de leeftijd van 5 of 6 jaar, die nog geen twee nachten willen verblijven op het kamp, kunnen op zaterdag 19 juni één dag meedraaien met de activiteiten om zo alvast de sfeer te proeven van het kamp.
Het thema van dit kamp is, hoe kan het ook anders, het WK Zuid Afrika.

Om alle kosten te kunnen dekken, vragen we een bijdrage van € 45,00 per kind (het tweede gezinslid betaalt € 40,00). De bijdrage voor de kinderen die één dag komen is € 12,50 per kind.

Omdat we nu al heel graag willen weten hoeveel jongens en meisjes er mee zullen gaan, verzoeken wij u om een opgave vóór zaterdag 22 mei te mailen naar efkampsvgrol2010@live.nl of in te leveren bij de leid(st)ers van het team van uw zoon/dochter. Ook als ze niet deelnemen, verzoeken wij u dit door te geven.

Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen van de leid(st)ers, klik dan hier voor een digitale versie.

Namens de organisatie,

Dennis Pasman tel.06-10902902
Ronald Hulzink  tel.06-28565237
Edwin Tuller      tel.06-43006900