Zorgverzekering kiezen is een uitdaging

03-12-2013

Bericht van Hoofdsponsor Univé:

Een zorgverzekering kiezen voor aankomend jaar is een behoorlijke uitdaging. De verschillende zorgverzekeringen krijgen volop aandacht van de media. Is een budgetverzekering eigenlijk wel zo handig? En kan ik voor zorg naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis? Meer dan ooit onderzoeken consumenten of de huidige zorgverzekering en het aanvullend pakket nog past bij de persoonlijke situatie en wensen. Om mensen te helpen bij deze afweging opent Univé Oost haar deuren voor de Zorg Adviesdagen op zaterdag 14 en 28 december.



Welke zorgverzekering past bij mij?
“Wij merken dat mensen moeite hebben om de juiste keuze te maken voor een zorgverzekering en het aanvullend pakket” aldus Bertel van den Bos, Coördinator Particulieren. “Vragen die voorbij komen zijn: Heb ik echt een tandartsverzekering nodig? Welk aanvullend pakket moet ik nemen als ik fysiotherapie nodig heb. Bij welke zorgverleners kan ik terecht? Waar kan ik geld besparen en wat zijn de voor- en nadelen van een verhoogd eigen risico. De persoonlijke situatie en wensen spelen een grote rol bij het kiezen van de juiste zorgverzekering. Om een juiste keuze te kunnen maken, helpt een persoonlijk advies. Daarom heeft Univé de Zorg Adviesdagen.”

Zorg Adviesdagen
Op zaterdag 14 en 28 december opent Univé Oost haar deuren voor de Zorg Adviesdagen. Iedereen met vragen over zorgverzekeringen, vergoedingen en aanverwante vragen is van harte welkom op één van onze 13 winkels van 09.00 – 12.30 uur voor een persoonlijk advies. Ook kunnen de vragen telefonisch worden gesteld.
Meer informatie over de Zorg Adviesdagen en openingstijden op www.univeoost.nl .