Bart Porskamp nieuw lid hoofdbestuur

29-10-2014

Het hoofdbestuur van de s.v. Grol heeft op 27 oktober 2014 besloten Bart Porskamp voor te dragen als nieuw hoofdbestuurslid met als taakgebied “voetbaltechnische zaken”.
De formele voordracht aan de algemene leden vergadering kan pas op 5 oktober 2015 plaatsvinden. Omdat het hoofdbestuur denkt dat deze kandidatuur zeker steun zal vinden in die vergadering, gaat Bart Porskamp vanaf 1 december 2014 al meedraaien in het hoofdbestuur. Ook zal hij zijn takenpakket vanaf nu al gaan oppakken.

Het hoofdbestuur heeft op 27 oktober eveneens besloten de voetbaltechnische organisatiestructuur bij de s.v. Grol te gaan wijzigen. Er komt een nieuwe technische commissie als opvolger van de commissie opleiding en vorming. In die commissie krijgen de selectietrainers van de senioren en de jeugd en de specialistentrainers (keepertrainers, looptrainers, hersteltrainers) een belangrijke rol.
Bart Porskamp is eerstverantwoordelijke voor deze commissie en zal daarbij nauw samenwerken met het hoofd opleiding en vorming , Bert Roeterdink.
Bart Porskamp is nog actief speler (in Grol 2) en is met zijn 25 jaar het jongste lid van het hoofdbestuur in de geschiedenis van de s.v. Grol.