Nieuws van het E- en F-kamp

03-05-2016

Beste spelers en beste ouders,
 
Nog 1 week wachten en dan is het eindelijk zover, Het E en F kamp van de SV Grol barst los. In dit bericht vinden jullie de benodigde informatie voor het kamp. Als bijlage toegevoegd is het kampboekje waar het complete programma in staat en natuurlijk ook wat je mee moet nemen naar het kamp. Klik hier voor de bijlage.

 Betaling:
De betaling voor uw kind gaat dit jaar anders dan andere jaren. Dit jaar komt er geen leider aan de deur om het kamp boekje te brengen en het geld te innen. Het boekje zoals gezegd zit in de bijlage en het geld kunnen jullie over maken naar rekening nummer:  NL74 RABO 0103 4648 40 onder vermelding van E en F kamp (naam en achternaam).
(1e kind= 55 euro, 2e kind= 52,50 euro …)

Eendagskinderen betalen 15 euro.

 Dringende vragen kunnen gemaild worden naar aniekrik42@gmail.com. Ook kunt u door geven of uw kind een speciaal dieet heeft of medicijnen nodig heeft. Deze info wordt discreet behandeld.
 Tevens is de groepsindeling bijgevoegd welke alleen geldt voor het fietsen en de activiteiten daarnaast is er natuurlijk voldoende tijd om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen.

 Met sportieve groet,
 
Organisatie E en F kamp.
Mark Baten
Bram Harbers
Rob Oude Luttikhuis
Aniek Peterman