1e Nieuwsbrief Jeugd verschenen

13-09-2016

Het jeugdbestuur wil graag de communicatie met de ouders/verzorgers van onze spelers/speelsters verbeteren. Daarom zal er vanaf nu regelmatig een nieuwsbrief gemaild worden aan iedereen die bij de jeugdafdeling betrokken is.

De nieuwsbrief zal gevuld worden met wetenswaardigheden rondom alle jeugdteams voetballend bij de s.v. Grol. Variërend van de F pups of zoals deze met ingang van het huidige seizoen 2016-2017 heten : JO-7G , het team dat de publieksprijs Oost Gelre heeft gewonnen: JG-1 tot de oude A1 of nu de JO-19.

Daarnaast zullen wij, gedurende dit seizoen, meer overlegmomenten met ouders/verzorgers hebben. Een mooi voorbeeld hiervan is de KNVB avond 'lang leve de sportouder' die op woensdag 21 september a.s. in de sportkantine gehouden zal worden voor de ouders/verzorgers van de Grol voetballers in de JO-11, JO-9, MO-11 en de JO-7G.  Aanvang: 20.00 uur. U wordt hiervoor uitgenodigd door de leiders/trainers van het team waarin uw zoon/dochter voetbalt.

Tijdens deze avond wordt dan de 'stoplichtkaart' gepresenteerd aan de ouders welke zij met de kinderen hebben ingevuld. Op deze kaart zullen de kinderen per team specifiek aangeven welke manier van aanmoedigen zij wel en welke zij liever niet langs de lijn willen horen.

Wij hopen dan ook dat veel ouders/verzorgers woensdag 21 september een gaatje in hun agenda hiervoor vrij houden. Door het houden van deze ouderavond willen we als jeugdbestuur een positieve start geven aan het voetbalseizoen vol plezier en mooie (voetbal)momenten welke samen gaan met enthousiaste ouders/verzorgers.

Wij zien uw reactie op deze nieuwsbrief graag tegemoet.

Namens het jeugdbestuur van de SV Grol,

Diana Nijland