Grol JO17-1 KAMPIOEN!!!

03-04-2017

Grol JO17-1 is zaterdag 1 april kampioen geworden en promoveert daardoor naar de Hoofdklasse.

De ploeg van trainer Rik Gockel verloor weliswaar met 4-2 in Vorden, maar had geluk dat FC Winterswijk vlak voor tijd naaste belager TRIAS wist te verslaan. Dit nieuws werd bekend toen de ploeg half teneergeslagen in de kantine zat. Van een anti-stemming sloeg de sfeer in 10 minuten tijd om in een groot feest. In Vorden haalde Grol niet haar niveau van de afgelopen weken. Op het hobbelige veld bouwde Grol moeizaam op; al na 5 minuten zorgde een terugspeelbal voor grote problemen en de 1-0 voor Vorden. Uit een sublieme steekpass van Titus Hoffman scoorde Jordy Rupert beheerst de 1-1. Grol had moeite met de veelal door Vorden gehanteerde lange bal. Die leidde ook tot de 2-1. Tevens ruststand. Tot overmaat van ramp kreeg Grol direct na rust een rode kaart. Met 10 man werd hard gewerkt om de achterstand ongedaan te krijgen. Na de 3-1 van Vorden, scoorde Grol uit een penalty de aansluitingstreffer. Nadat Vorden op de paal had geschoten tekende Tjibbe Paardekopeer bijna de 3-3 aan. Even leek het erop dat Grol zich zou herpakken. Echter na de 4-2 die 10 minuten voor tijd viel, was het gedaan. Grol had het de hele wedstrijd lastig en kon onvoldoende aanspraak maken op de overwinning. Jammer, want dat had een ongeslagen kampioenschap betekent. Het werd er in de kantine zeker niet minder gezellig om. Op een ander locatie heeft JO-17 het feest verder voortgezet en werd er stevig gelachen, gezongen en gedanst op een fantastisch seizoen!