Ruststand: 2-1

Eindstand: 5-3

Er zijn geen kaarten gevallen in dit duel.

Vandaag trad Grol C1 aan tegen Concordia Wehl C1.

Grol C1 stond voor dit duel op de 4e plaats, en Concordia stond op de 12e plaats.

Om iets na 1 uur trapte Condordia af.

Grol begon feller aan het duel dan Concordia, en dat resulteerde meteen in de eerste kans.

Tim Mentink werd weggestuurd door Wessel Arink.

Hij liep goed door richting de goal.

Toen hij randje zestien stond, en de keeper was uitgekomen, besloot hij te schieten.

Hij raakte de bal niet zo goed en mikte naast.

Nog geen 1 minuut later legde diezelfde Tim af op Mathijs Warnar, hij faalde niet en schoot de bal goed langs de keeper.

1-0   voor Grol.

Na die goal zakte Grol een beetje in. Maar Grol bleef goede kansen houden.

Helaas moest Mathijs  na ruim een kwartier uitvallen met een bovenbeen blessure.

Twan Scholten was zijn vervanger.

Hij deed meteen goed mee en dat resulteerde in een goede kans voor Grol. De bal was bij Wessel.

Hij speelde Tim goed in de voeten, die nam de bal prachtig mee met zijn hak.

Hij stond opnieuw oog in oog met de keeper, en dit maal faalde hij niet en schoot de bal goed langs de keeper.

2-0 voor Grol.

Daarna kwamen er kansen voor Concordia. In een van die kansen werd Concordia’s nummer 9 weggestuurd.

Hij kwam oog in oog te staan met Bob Meuleman, onze keeper. De spits, eveneens aanvoerder ronde het goed af, en het stond  2-1.

Daarna was het rust en gingen de beide teams een lekker bekertje thee drinken in de kleedkamer.

Na rust was Concordia gemotiveerder dan Grol. En kwamen ze ook beter uit de kleedkamer.

Ze zetten meteen druk, en dat resulteerde in goede kansen. En later ook tot de 2-2.

Het was opnieuw de spits van Concordia die het duel won en hij ronde goed af.

Na een tijdje kreeg Grol weer kansen. Maar die waren niet besteedt aan Tim en Mart Zieverink.

Grol ging wat meer druk zetten, en dat resulteerde in een goede kans.

De bal was aan de linkerkant bij Mart Zieverink, hij speelde de bal goed breed richting de midmid Wessel, hij kon doorlopen naar de goal en ronde uitstekend af in de korte hoek.

3-2 voor Grol.

Maar Grol kon de voorsprong opnieuw niet vasthouden, en dat resulteerde in de 3-3 door de nummer 11 van Concordia. Daarna kwam Grol weer. We kregen een hoekschop na een mooie actie van Mart Zieverink.

Twan nam de hoekschop, en de bal belande bij de 2e paal waar de verdediger nog net met zijn borst een doelpunt kon voorkomen, maar de bal sprong van zijn borst af en Tim die goed oplette, kon de bal er simpel inschieten.

4-3 voor Grol.

Dit keer wist Grol de voorsprong vast te houden en dat resulteerde in de uitslag 5-3.

De bal was bij Mart Zieverink en die zag de keeper voor zijn goal staan.

Hij schoot de bal over de keeper heen die er maar net een vingertop tegen aan kon zetten.

De bal kwam bij Twan die de bal simpel in kon tikken.

De uiteindelijke uitslag was dus 5-3 voor Grol C1.

De spelers van Concordia baalden vreselijk, want zij dachten dat er meer in had gezeten.