Update Teamsamenstelling Bovenbouw

12-07-2022

In de afgelopen weken zijn er nog diverse aan- en afmeldingen geweest. Dit heeft er toe geleid dat er enkele aanpassingen zijn gemaakt in de teamsamenstellingen voor de bovenbouw.

Update Teamsamenstelling Bovenbouw Seizoen 2022-2023 Versie dd 12 Juli 2022

T.o.v. eerst voorlopige indeling is JO15-4 komen te vervallen. Door diverse afmeldingen en verzoeken is het aantal spelers nu te klein om 2 teams breedtesport in JO15 te formeren.

In een eerdere bericht hebben we aangegeven dat de beste optie was om 6-8 eerstejaars nog een jaar met dispensatie in JO13 te laten spelen. Dit voorstel is aan meerdere ouders van spelers gedaan. Uit deze gespreken kwam naar voren dat dit in de meeste gevallen lastig/niet bespreekbaar is. Deze opvatting respecteren we, maar heeft tot gevolg dat de JO15-3 een grote groep is. Op de trainingen is dit natuurlijk enorm leuk, maar op wedstrijddagen en het huidige aantal te groot om iedereen te laten spelen. We zoeken dan ook naar een vorm waarbij de spelers zoveel mogelijk minuten kunnen maken op de zaterdag.                             

Ook zijn er voor enkele teams, waar nog vacatures waren, nu ook leiders en trainers gevonden. Helaas zijn nog niet alle teams voorzien. JO17-3 is nog op zoek naar een trainer/ trainers en een leider. Hetzelfde geldt voor de JO15-3. Voor beide teams is Walter Vrijdag al wel aangesteld als trainer op de maandag en woensdag, maar daar is een toevoeging van een trainer zeer wenselijk. We hebben inmiddels al vele mensen benaderd, maar het is ons helaas nog niet gelukt om de vacatures in te vullen. We hopen dan ook dat ouders of andere bekenden van spelers uit betreffende teams een rol (of deel ervan) willen vervullen. Overige suggesties zijn ook nog steeds welkom bij Marcel ten Barge, Michel Hoffman of Dennis Pasman.

We wensen iedereen een fijne zomervakantie toe.

 

Sportieve groet,

Jeugdcommissie en Voetbalbestuur