Grol F4 - WVC F2

29-10-2007

 

Na een weekje rust, waren onze toppers  weer helemaal klaar om de strijd aan te gaan!

Dit was ook wel nodig gezien de ontwikkelingen in de competitie.Onze toppers streden elke zaterdag met volle overgave, en technisch verzorgd voetbal! Maar helaas aan geluk ontbrak het vaak!Dus nog niet veel punten vergaard.

Door onze doordeweekse trainingsavond, van onze trainer Ronald Hulzink, begint het nu toch zijn vruchten af te werpen! Dus mensen opgelet!, hier volgt de opstelling:

In het doel: Gijs

Achter: Tjaad, Mees, Didiet en Jorn M.

Middenveld: Thije, Thijmen en Thijs

Voorhoede: Jorn H. en Jorg en niet te vergeten onze supersub: Romé

Onder aanvoering van onze fanatieke leiders Frank en Anne. (Robert was deze zaterdag toeschouwer, en gaf stiekem wat aanwijzingen!)

Na het eerste fluitsignaal werd al snel duidelijk, dit wordt een zware dobber!

Na verschillende aanvalsgolven over en weer, kwamen we door een actie van Thije, gevolgd door een schot van Jorg, op 1-0. Dus op  en zowel aan de zijkant van het veld, dolle taferelen! Maar helaas niet van lange duur. Door een communicatie fout in de achterhoede, werd het al snel 1-1. Na een lekkere beker ranja begonnen we weer vol goede moed aan de tweede helft. Met veel kunst en vliegwerk, met aan beide zijden kansen, bleef het  bij een 1-1 gelijk spel! Toch gingen we met z’n allen tevreden en blij, met 1 punt in de voetbaltas naar huis.

Zonder er iemand extra uit te lichten, zijn we met ons team samen tot deze prestatie gekomen, en blijven we met beide benen in onze voetbalschoenen staan!!!!!!!