Jos Heutinck en Grol verlengen samenwerking

03-02-2024

Grol heeft de verbintenis met Hoofd Jeugdopleiding Jos Heutinck verlengd tot medio 2026. Daarnaast zal Jos in het seizoen 2024-2025 ook aanblijven als assistent- trainer van Philip Agteres bij Grol 1.

Hoofd Jeugdopleiding

"Jos Heutinck is sinds 2020 werkzaam bij  Grol in de rol van Hoofd Jeugdopleiding. Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop Jos deze rol invult en willen graag met hem verder", aldus het Voetbalbestuur van Grol. "Hij is een echte clubman, een betrouwbaar persoon en een verbinder met veel verstand van zaken. We zien veel goede ontwikkelingen bij de jeugd en dat willen we continueren."

In de afgelopen jaren heeft de jeugdopleiding van Grol mooie stappen gemaakt. Jos heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Het is nu zaak om de positieve ontwikkelingen vast te houden en op een aantal aspecten door te groeien. De plannen hiervoor liggen klaar en kunnen vanaf nu stap voor stap ten uitvoer worden bracht. Jos zal hier in de komende 2,5 jaar als Hoofd Jeugdopleidingen het voortouw in gaan nemen.

Assistent- trainer Grol 1

Sinds zijn aanstelling in 2020 vervult Jos naast de rol van Hoofd Jeugdopleiding ook de rol van assistent- trainer bij Grol 1. Ook in het aankomende seizoen zal dit zo zijn. De samenwerking tussen hoofdtrainer Philip Agteres en assistent- trainer Jos Heutinck wordt door het Voetbalbestuur als zeer positief ervaren. Ook beide heren zijn zeer tevreden over de onderlinge samenwerking. Alle partijen zijn dan ook zeer blij met de verlenging van het contract van Jos.